Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Pupa Milano – Unexpected Beauty Limited Collection – Lente 2019

  19 februari 2019

De nieuwe lente look van Pupa Milano is er één met kleur, glans en reflectie. Bijzondere texturen, kleuren en de verzachtende Lip scrub maken deze make-up look tot iets bijzonders.

Een collectie die in staat is om licht en kleureffecten te creëeren die onverwachts en op totaal verschillende manieren veranderen en hiermee de gebruiker verrassen bij elke toepassing. Dankzij de UnexpectedBeautyEyeshadow zijn de ogen opvallend met roze-gouden tinten, excentriek paars en smaragdgroen voor een buitengewone iriserende finish en in elkaar overlopende kleuren. Het gezicht wordt verlicht door een en zachte gloed en een waterval aan iriserend goud. De wangen en jukbeenderen worden versterkt door een stralende sluier van perfectie dankzij de UnexpectedBeautyHighlighter. Lippen zijn geperfectioneerd door roze suikerkorrels dankzij. De UnexpectedBeautyLipScrub. Zij krijgen een nieuwe, verbluffende driedimensionaliteit en zijn gekleurd in violette en roze tonen die bij elke beweging verborgen nuances onthullen dankzij UnexpectedBeautyLipGloss. De handen die perfcte gecombineerd worden met de lippen reflecteren het licht en creëeren onverwachte geraffineerde glinsteringen.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -