Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Betreed onze nagelstudio dicht bij Rijen en gun je nagels de vorstelijke verzorging die ze verdienen. Ons doorgewinterde en vaardige team staat paraat om je nagels met meesterschap te verwennen. Met vooruitstrevende technieken en superieure producten zorgen we ervoor dat je nagels altijd schitterend en uitstekend verzorgd ogen. Of je nu gel-tinten, nail art of een manicure verlangt, bij ons ontdek je een rijkdom aan artistieke nagel ontwerpen, foutloze manicures en eersteklas producten voor dagelijkse nagel- en handverzorging.Prachtig gelakte nagels in onze nagelstudio nabij Rijen

Je nagels fungeren als een visitekaartje voor je handen en voeten. Bij ons kun je langdurig genieten van schitterende en gekleurde nagels dankzij onze Gelish-lak behandeling. Deze behandeling behoudt de intrinsieke kracht van je nagels en versterkt ze zelfs, terwijl de delicate lak lijkt op je eigen nagel. Met een vlotte droogtijd en duurzaamheid kun je snel weer doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Kies uit een breed scala aan kleuren en verken de eindeloze mogelijkheden!

Acrylnagels in de nabijheid van Rijen bij Artinails & Beauty

Laat je acrylnagels in de nabijheid van Rijen verwennen door Artinails & Beauty en ontdek de voordelen van onze baanbrekende 3-stappen styling methode. Hiermee creëren we in een handomdraai perfecte gelnagels. Deze methode verlengt en versterkt je nagels, en in combinatie met een french manicure stralen je nagels werkelijk pracht en praal uit. Voor een natuurlijke uitstraling kun je eveneens opteren voor een neutrale afwerking. Bij ons is er voor een ieder wat wils.

Geniet van een verkwikkende manicure in de nabijheid van Rijen bij Artinails & Beauty

Gun jezelf een verfrissende manicure in onze studio vlakbij Rijen. Met onze Spa-Manicure worden je handen, vingers en nagels verwend met superieure producten en een paraffinepakking. Herstel en verjong je handen, die dagelijks worden blootgesteld aan weersomstandigheden en alledaagse taken. Combineer deze verzorgende manicure met een pedicure of een schoonheidsbehandeling voor een totale verwen-ervaring.

Versterk je nagels met de kracht van IBX

Voor sterke en natuurlijke nagels bieden we de IBX-behandeling aan. Deze natuurlijke behandeling herstelt en versterkt beschadigde nagels op een unieke wijze. Door gebruik te maken van warmte en natuurlijke oliën dringen we door tot de nagelplaat, waar we de nagels voeden. Dit proces herstelt beschadigde gebieden en laat ze weer versmelten met de bovenste lagen van de nagelplaat. Je zult direct na de behandeling het zichtbare resultaat ervaren.


Neem contact op voor een nagelstudio afspraak bij ons in de omgeving van Rijen


Ben je op zoek naar een goede nagelstudio in de omgeving van Rijen? Dan kun je zeker bij Artinails & Beauty terecht. Onze nagelspecialisten zijn gespecialiseerd in onder andere manicures en nail art en helpen je graag om je nagels te laten stralen. Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Dan kun je contact opnemen, of gemakkelijk online een afspraak maken.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -