In de nagelsalon kun je je nagels deskundig laten verzorgen door ons vakbekwame team. We hebben de beste technieken en producten bijeengebracht om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd goed verzorgd en mooi uitzien. Of je nu op zoek bent naar gelnagels, nailart of een manicure, bij ons vind je mooie, creatieve nagelontwerpen, perfecte manicures en de beste producten om je nagels en handen dagelijks te verzorgen.


Gellak


Mooie nagels zijn het visitekaartje van de handen en voeten. Wil jij lang plezier hebben van mooie gekleurde nagels dan is Gellish-lak dé oplossing. De natuurlijke kracht van je nagels blijft behouden, je nagels worden zelfs steviger en je hoeft zelf thuis weinig tijd aan je nagels te besteden, De mooie dunne lak ziet er uit als een natuurlijke nagel en wat wel zo prettig is, de nagels zijn snel droog en hard.

Je kunt kiezen uit maar liefs kleuren.

Tip: Combineer de Gellish-lak eens met een French Manicure. En loop je regelmatig op blote voeten? De Gellish-lak is ook erg mooi op je teennagels en je hebt er lang plezier van.


Gel/Acryl/Polygel


Deze revolutionaire 3 styling-methode is handig omdat het een alles-in-één aanpak voor jouw nagels is. We ztten in drie stappen perfecte gelnagels voor jou. De styling verlengt en verstevigt de nagels en wanneer je het combineert met de French Manicure zien je nagels we weer top uit. En heb je liever geen kleur op de nagels, dan is naturel altijd een optie.

Ook kan je ervoor kiezen om je nagels te laten opvullen of te repareren. Alleen de manicure behandeling is ook een mogelijkheid.


Spa-Manicure


Mooie verzorgde handen, vingers en nagels krijg je met de Spa-Manicure. Dagelijks hebben je handen veel de lijden van het weer, de schoonmaakproducten, werken en noem maar op. Bij de Spa-Manicure maken we gebruik van hoogwaardige producten in combinatie met paraffine pakking. Je handen zullen weer heerlijk zacht en glad worden. Deze heerlijke verzorgende manicure behandeling is uitstekend te combineren met een pedicure of een schoonheidsbehandeling.


Nieuw: Mooie en sterke natuurlijke nagels met IBX


Deze nieuwe en revolutionaire behandeling is zeer geschikt voor natuurlijke nagels die beschadigd zijn. De beste manier om natuurlijke nagels van binnenuit te herstellen en te versterken is de IBX- behandeling, omdat de werkzame stoffen door de nagelplaat heen dringen en deze de nagels voeden.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van warmte en speciale natuurlijke oliën. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bovenste lagen van de nagelplaat en de beschadigde plekken weer aan elkaar hechten en herstellen.

Zeer geschikt voor nagels die:

  • afbreken;
  • lelijk zijn geworden;
  • gespleten nagels;
  • gescheurde nagels;
  • kwetsbare nagels;
  • uitgedroogde nagels door het verwijderen van soak-off gels.

Direct zichtbaar resultaat:

De natuurlijke nagel wordt hersteld en is steviger, egaler en gladder!

 

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -