Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Lange wimpers is iets waar veel mensen van dromen. Toch heeft niet iedereen ze, dan wordt er vaak gekozen voor nepwimpers, of flinke lagen mascara. Dat kan natuurlijk, maar je kunt ook voor een eyelash lift kiezen. Wij van Artinails & Beauty helpen je hier graag bij.

Mooie, lange, krullende wimpers, het is een schoonheidsideaal waar veel mensen naar op zoek zijn. Bij onze schoonheidssalon in Tilburg kunnen wij een eyelash ligt behandeling uitvoeren. Hierbij worden je wimpers via een speciale techniek gekruld, waardoor ze langer lijken en je een mooie open blik krijgt. Zo heb je ook zonder mascara of wimperextensions een mooie oogopslag. Het resultaat houd tot wel 8 weken lang aan, dus je kunt er een flinke tijd van genieten.


De voordelen van eyelash lifting


Eyelash lifting is een zeer effectieve behandeling met een relatief lang effect. Wanneer wij jouw wimpers krullen door middel van eyelash lifting, doen wij dit met een speciale techniek. Deze techniek is op geen enkele manier schadelijk voor jouw wimpers, waardoor jij volop van de voordelen kunt genieten. Na de behandeling is het belangrijk dat je je wimpers even 24 uur met rust laat, zodat ze tot rust kunnen komen. Hierna kun je alles weer met je wimpers doen. Hieronder sommen we de voordelen even voor je op:

  • Eyelash lifting creëert een mooie, open blik
  • Je wimpers zullen langer lijken
  • Na 24 uur kun je alles weer doen met je wimpers
  • De behandeling kan geen kwaad voor je natuurlijke wimpers
  • De behandeling wordt altijd door onze ervaren schoonheidsspecialisten in Tilburg uitgevoerd

Je wimpers laten verven


Het kan natuurlijk zijn dat je wimpers erg licht van kleur zijn. Ook daar kunnen we je bij helpen, wij kunnen namelijk je wimpers voor je verven. Het verven van de wimpers zorgt ervoor dat de wimpers beter zichtbaar zijn. Daarbij zorgt het verven ervoor dat de wimpers ook langer gaan lijken. De dunne uiteinden van de wimpers worden zo namelijk donkerder, waardoor ze niet wegvallen.

Ook graag een eyelash lifting? Neem dan contact op!

Zou je graag wat langere wimpers willen, zonder er dagelijks veel werk aan te hebben? Dan is eyelash lifting zeker iets voor jou. Onze schoonheidsspecialisten zijn erg ervaren en helpen je graag met deze behandeling. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ook direct gemakkelijk online een afspraak maken.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -