Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Als je gaat trouwen, wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van de locatie, tot de jurk en natuurlijk je make-up en styling. Onze ervaren schoonheidsspecialisten helpen je graag met het doen van je make-up op deze speciale dag.

Je trouwdag is misschien wel één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt er dan natuurlijk perfect uitzien en wij helpen je daar graag bij. Wij hebben veel ervaring met het opmaken van bruidjes en weten dan ook precies hoe we te werk moeten gaan.


De perfecte bruidsvisagie in Tilburg op jullie dag


Wij van Artinails & Beauty hebben veel ervaring met het doen van bruidsmake-up. We weten dat de planning op een trouwdag erg strak kan zijn en dat je waarschijnlijk erg zenuwachtig bent. Wij zijn ervoor om je die dag te ontzorgen op dat gebied. Van tevoren nemen we de look door die je graag zou willen hebben, zodat we goed voorbereid zijn. De dag zelf neem je plaats in een van onze stoelen en gaan wij voor je aan de slag. Zelf hoef je nergens aan te denken en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken.


Verschillende soorten bruidsmake-up


Heb je een look in gedachten? Geen probleem, wij kunnen deze voor je realiseren. Voordat je in onze stoel plaatsneemt, gaan we namelijk met je in gesprek. We bespreken wat je graag zou willen en maken een plan. Zo zijn we goed voorbereid en kunnen wij jouw look volledig naar je zin realiseren. Alles is mogelijk, dus aarzel niet om te vragen.

Neem contact op met onze bruidsvisagiste

Wij willen je graag helpen om jullie bijzondere dag zo speciaal mogelijk te maken. Ben je daarom op zoek naar iemand die je bruidsmake-up in Tilburg kan verzorgen, neem dan eens contact met ons op. Je kunt ook gemakkelijk online een afspraak maken.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -