Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Loungen om te ontspannen en genieten terwijl je de beste behandeling krijgt, dat gaat uitstekend samen: bij Artinails & Beauty. We nemen eerst de tijd om je wensen en behoeften door te spreken en presenteren daar een passende behandeling bij. Tijdens de behandeling geven we tips en uiteraard krijg je een persoonlijk advies.

Wij werken met deze merken

Artinails & Beauty hecht veel waarde aan het bieden van kwalitatieve en effectieve behandelingen.
Wij maken enkel gebruik van de beste merken om jou te laten stralen!

Guinot

Het Franse merk Guinot biedt luxueuze, resultaatgerichte en weldadige behandelingen om de huid te verzorgen, te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. De producten voor de verzorging van de huid thuis, zijn van de allerhoogste kwaliteit en in combinatie met de behandelingen zorgen ze voor een zichtbaar mooiere en gezondere huid.

Guinot bestaat inmiddels 55 jaar en is toonaangevend in de wereldmarkt. De behandelingen en producten zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek waarbij de strengste normen worden gehanteerd. Zo zijn er producten die geschikt zijn voor Anti-aging, hyperpigmentatie, de droge en gevoelige huid.

Pupa

Een stralende tint, een mooie oogopslag en aantrekkelijke lippen geven jou een aantrekkelijke uitstraling. Leer de Italiaanse geheimen van een perfecte make-up kennen! De Pupa make-up producten: passie en uitstraling. Voor iedere vrouw die er aantrekkelijk uit wil zien zijn de producten van Pupa de juiste keuze.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -