Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Onze wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van onze gezichtsstructuur en maken een groot deel uit van onze gezichtsuitdrukking. Het is dan ook fijn als ze er mooi en netjes bij liggen. Wij van Artinails & Beauty kunnen je helpen met het epileren en verven van je wenkbrauwen hier in Tilburg.

Je wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht en ze zorgen dan ook voor een belangrijke uitstraling. Mooie wenkbrauwen zijn lastiger te bereiken dan je denkt. Gelukkig kunnen wij van Artinails & Beauty je daarmee helpen.


Je wenkbrauwen laten epileren bij ons in Tilburg


Je kunt bij ons je wenkbrauwen laten epileren en helpen je daar dan ook graag bij. Wij gaan dan te werk door middel van een simpele techniek, genaamd threading. Hierbij maken we gebruik van twee dunne draden, die we bij elkaar draaien en over het huidoppervlak rollen. Het voordeel hiervan is dat we de haartjes zo op zeer precieze wijze bij de wortel kunnen verwijderen. Daarbij komen er geen chemicaliën aan te pas en worden ook donsharen meegenomen. Natuurlijk kunnen we ook met een pincet te werk gaan, als je hier een voorkeur voor hebt. Afhankelijk van je wenkbrauwen en wensen kunnen we besluiten met welk middel we te werk gaan.


Je wenkbrauwen laten verven in onze salon in Tilburg


In onze schoonheidssalon in Tilburg kun je niet alleen je wenkbrauwen laten epileren, maar ook laten verven. Dit kan handig zijn, als je bijvoorbeeld erg lichte wenkbrauwen hebt. Lichte wenkbrauwen kunnen namelijk je gezichtsuitdrukking beïnvloeden en dat is niet altijd mooi. Vind je dit zelf niet mooi en zou je graag je wenkbrauwen laten verven? Dan kun je bij ons terecht. Ook als je je haar hebt geverfd en je graag wenkbrauwen in dezelfde kleur zou willen, kun je je wenkbrauwen bij ons laten verven.


Je wenkbrauwen laten doen bij ons in Tilburg


Wil je je wenkbrauwen laten epileren en verven in Tilburg? Zoek dan niet verder, want je kunt bij Artinails & Beauty terecht! Onze ervaren schoonheidsspecialisten helpen je graag en hebben je wenkbrauwen binnen no time prachtig verzorgd. Je kunt makkelijk online een afspraak maken, of even contact met ons opnemen als je nog vragen hebt, of liever telefonisch een afspraak maakt.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -