Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Onze voeten zitten het grootste deel van de dag verstopt in sokken en schoenen. We zien ze niet en daarom geven we ze ook weinig aandacht, maar dat is zonde! Misschien heb je last van voet- en nagelproblemen, of misschien wil je juist wat meer aandacht aan je voeten besteden. Wij van Artinails & Beauty kunnen je daarbij helpen.

Geniet van onze pedicure nabij Tilburg centrum

Wil je je voeten laten verzorgen, je nagels laten verfraaien of heb je last van voet- en nagelproblemen zoals likdoorns, ingegroeide teennagels, vermoeide voeten of eelt? Een pedicure behandeling is een heerlijke voetverzorging die tevens geschikt is voor het oplossen van voet- en nagelproblemen. Zo loop jij straks weer fris en fruitig rond. Wil je dat je teennagels er verzorgder uitzien? Dan kun je kiezen voor een french pedicure met gellak. Ook als je op zoek bent naar advies kun je bij ons terecht. Wij zijn ervaren en gediplomeerd en geven je graag advies over voetverzorging.


De spa voetbehandeling


Gun jezelf een heerlijke spa- en voetbehandeling. Neem plaats op de bank en geniet van de verzorging en een moment voor jezelf. Terwijl wij je wensen bespreken, kunnen je voeten ontspannen in een warm voetbad met verzorgende oliën. Daarna worden de voeten zacht gemaakt met een speciale scrub die plantaardige en geurende extracten bevat. De massage is een weldaad voor de voeten. We sluiten de behandeling af met het voedende voetmasker en daarna voelen je voeten weer heerlijk zacht en glad aan. Als je graag mooie, gekleurde teennagels wilt, kan de behandeling natuurlijk worden uitgebreid met een gekleurde gellak. Zo zijn jouw voeten helemaal klaar om te shinen!


Nieuw: mooie en sterke natuurlijke nagels met IBX


Heb je last van zwakke of beschadigde nagels? Dan kan een IBX-behandeling tijdens een voetpedicure misschien iets voor jou zijn. Deze nieuwe en revolutionaire behandeling is zeer geschikt voor natuurlijke nagels die beschadigd zijn. De beste manier om natuurlijke nagels van binnenuit te herstellen en te versterken is de IBX- behandeling, omdat de werkzame stoffen door de nagelplaat heen dringen en deze de nagels voeden. Na de behandeling is er direct zichtbaar resultaat, de nagel wordt hersteld en is steviger, egaler en gladder!

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van warmte en speciale, natuurlijke oliën. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bovenste lagen van de nagelplaat en de beschadigde plekken weer aan elkaar hechten en herstellen.

De behandeling is zeer geschikt voor nagels die:

  • afbreken;
  • lelijk zijn geworden;
  • gespleten nagels;
  • gescheurde nagels;
  • kwetsbare nagels;
  • uitgedroogde nagels door het verwijderen van soak-off gels

De prijzen van een pedicure in Tilburg


Wij helpen je graag persoonlijk en zorgen daarbij voor een goede kwaliteit. We leveren maatwerk en gaan dan ook voor ieder persoon anders te werk. Om deze reden werken wij niet met vaste prijzen, we stellen dus een prijs samen op basis van de gekozen behandeling. Zo zorgen we ervoor dat we de perfecte behandeling voor jou samenstellen en jij volop kunt genieten van je pedicure. Zou je graag eens een pedicure willen? Neem dan contact op met ons en bespreek de mogelijkheden!

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -