Pedicure


Wil je je voeten laten verzorgen, je nagels laten verfraaien of heb je last van voet – en nagelproblemen zoals likdoorns, ingegroeide teennagels, vermoeide voeten of eelt? Een pedicure behandeling is een heerlijke voetverzorging die tevens geschikt is voor het oplossen van voet- en nagelproblemen. En wil je dat de teennagels er mee verzorgd uitzien kies dan voor een French Pedicure met gellak. Voor een deskundige pedicuresalon in Tilburg ben je bij Artinails & Beauty aan het juiste adres.

Advies nodig? De ervaren gediplomeerde pedicures geven je graag advies over voetverzorging en het voorkomen of verminderen van voet – en nagelklachten.


De Spa voetbehandeling


Gun jezelf een heerlijke Spa-voetbehandeling. Neem plaats op de bank en geniet van de verzorging en een moment voor jezelf. Terwijl wij je wensen bespreken gaan je voeten ontspannen in een warm voetbad met verzorgende oliën. Daarna worden de voeten zacht gemaakt met een speciale scrub die plantaardige en geurende extracten bevat. De massage is een weldaad voor de voeten. We sluiten de behandeling af met het voedende voetmasker en daarna voelen de voeten weer heerlijke zacht en glad aan.

En wil je mooie, gekleurde teennagels, dan kan de behandeling uitgebreid worden met een gekleurde gellak.


Nieuw: Mooie en sterke natuurlijke nagels met IBX


Deze nieuwe en revolutionaire behandeling is zeer geschikt voor natuurlijke nagels die beschadigd zijn. De beste manier om natuurlijke nagels van binnenuit te herstellen en te versterken is de IBX- behandeling, omdat de werkzame stoffen door de nagelplaat heen dringen en deze de nagels voeden.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van warmte en speciale natuurlijke oliën. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bovenste lagen van de nagelplaat en de beschadigde plekken weer aan elkaar hechten en herstellen.

Zeer geschikt voor nagels die:

  • afbreken;
  • lelijk zijn geworden;
  • gespleten nagels;
  • gescheurde nagels;
  • kwetsbare nagels;
  • uitgedroogde nagels door het verwijderen van soak-off gels.

Direct zichtbaar resultaat:

De natuurlijke nagel wordt hersteld en is steviger, egaler en gladder!

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -