Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Veel mensen hebben een hekel aan haargroei op bijvoorbeeld de benen, bikinilijn en rug. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld te laten harsen, zodat u tijdelijk geen last meer hebt van haargroei. 

Harsen is een techniek waarbij haren uit de huid worden getrokken. Dit wordt vaak gedaan met een kleverige substantie, zoals wax. Harsen klinkt vaak wat akelig, maar dat is het zeker niet. Wanneer je bij ons komt voor een harsbeurt, zorgen wij ervoor dat dit comfortabel en vrijwel pijnloos verloopt.


Je benen, rug en bikinilijn laten harsen in Tilburg


Zou je je graag harsen, maar doe je dit liever niet zelf? Dan kun je goed bij Artinails & Beauty terecht. Wij helpen je graag met het harsen van bijvoorbeeld je bikinilijn, je benen, of je rug. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld je oksels te laten harsen. Wanneer je bij ons een afspraak maakt om te harsen, nemen we hier alle tijd voor. We zorgen ervoor dat je op je gemak bent. Het grote voordeel van harsen is daarbij dat het erg lang duurt voordat het haar weer terug groeit na het harsen. Vaak duurt het zo’n 3 à 4 weken voordat de haartjes weer zichtbaar worden.


Neem contact op om je te laten harsen in Tilburg


Wil je je graag laten harsen door een van onze schoonheidsspecialisten in Tilburg? Dat kan natuurlijk, wij helpen je daar graag bij! Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken, maar als je nog vragen hebt, of liever via de telefoon een afspraak maakt, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -