Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

Heb je last van (over)beharing en zou je hier graag wat aan willen laten doen? Dan kun je goed terecht bij Artinails & Beauty. Met onze IPL behandeling kunnen we beharing volledig wegwerken, waardoor je nooit meer last zult hebben van (over)beharing.


Ontharen met een laser bij ons in Tilburg


De IPL techniek is een laserontharing techniek die wij in onze beautysalon in Tilburg uitvoeren. IPL staat voor Intense Pulsed Light, gedurende deze behandeling worden dus lichtimpulsen op de huid toegepast. De licht wordt door het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte. Het haarzakje wordt vervolgens te warm, waarna het verschroeit en vernietigd wordt. Het haar kan vervolgens niet meer terugkeren, aangezien het lichaam geen nieuwe haarzakjes aanmaakt.


Laat je definitief ontharen bij ons in Tilburg


Definitief ontharen met IPL is de perfecte oplossing bij ongewenste haargroei. Je definitief laten ontharen bij ons in Tilburg betekent niet meer scheren, geen ingegroeide haartjes en geen huidirritatie meer. Wil je je niet dagelijks bezig houden met (over)beharing? Dan kun je ervoor kiezen om je definitief te laten ontharen. We doen dit met de IPL ontharingstechniek, deze laserontharing kunnen wij gewoon in onze beautysalon in Tilburg uitvoeren. Deze manier van laser ontharen is een veilige en betrouwbare methode voor definitief ontharen. Een behandeling kost zo’n 12 tot 15 behandelingen voordat je definitief onthaart bent.


Is mijn huid en haar geschikt voor IPL ontharen?


Misschien vraag je je af of jouw huid en haar ook geschikt is voor de IPL ontharingstechniek. De techniek werkt immers met pigment. Het antwoord is gelukkig ja! De laserontharing bij ons in Tilburg is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle haartypen, haarkleuren en huidtypen en -kleuren. Onderstaande lichaamsdelen kunnen wij onder andere behandelen:

  • Gezicht
  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Benen
  • Rug

Neem contact op om een afspraak te maken!


Ben je klaar met vervelende beharing en wil je hier graag iets aan laten doen? Dan is een IPL behandeling zeker aan te raden. In onze schoonheidssalon in Tilburg kunnen wij deze behandeling probleemloos voor je uitvoeren. Wil je graag een afspraak maken? Neem dan eens contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -