Nagelsalon
Schoonheidssalon
Pedicuresalon

De schoonheidsspecialistes volgen de trends en behandelen je met de nieuwste technieken en daardoor lopen we voorop.
En om je elke dag goed te verzorgen, hebben we in de beautysalon de beste producten geselecteerd waarbij je natuurlijk geheel vrijblijvend advies en tips krijgt.


Wie zijn wij


Artinails & Beauty opende in 2002 haar deuren. De onderneming is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig en complete schoonheidssalon waar iedere vrouw van top tot teen verzorgd  kan worden. De allround beautysalon, nagelsalon én pedicuresalon is inmiddels een begrip in Tilburg en ver daar buiten. De kwaliteit van de behandelingen, de gezellige, ongedwongen sfeer en de uitstekende service, zorgen ervoor dat klanten blijven terugkomen. Het team kent de klanten bij naam en onder het genot van een drankje worden altijd eerst je wensen besproken voordat er een behandeling wordt uitgevoerd.

De schoonheidsspecialistes volgen de trends en behandelen je met de nieuwste technieken en daardoor lopen we voorop. En om je elke dag goed te verzorgen, hebben we in de beautysalon de beste producten geselecteerd waarbij je natuurlijk geheel vrijblijvend advies en tips krijgt


Wendy van Strien, eigenaresse van Artinails & Beauty


Als kind droomde ik er al van om mensen mooi te maken. Er goed verzorgd uitzien en mooie nagels daar was ik als kind al mee bezig. Na de middelbare school ben ik direct gestart met de opleidingen voor schoonheidsspecialsite, pedicure, nagelstyliste en visagiste. Daarna ben ik direct gestart met mijn eerste salon. Een kleine salon aan huis en daarna gestart met een complete salon met een team van specialisten.

Mijn missie is: iedereen blij maken met een stralend uiterlijk.


De beautylift van Artinails & Beauty


In 2015 heeft de beautysalon een beauty-lift ondergaan. De schoonheidssalon heeft door de verbouwing een moderne uitstraling gekregen en er wordt gewerkt met de modernste apparatuur. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van behandelingen zodat je er dagelijks stralend en verzorgd uit kunt zien.


De behandelingen


Artinails & Beauty biedt alle gespecialiseerde behandelingen aan onder één dak. Voor nagelstyling, gelnagels, hand- en voetverzorging, schimmelnagels, behandelingen voor huidverzorging, anti-aging, definitief ontharen én make-up ben je bij Artinails & Beauty op het juiste adres.

Alle behandelingen onder één dak


Het team


Wendy van Strien en haar team van schoonheidsspecialistes zijn steeds bezig om meer kennis op te doen en om de behandelingen nog succesvoller te maken. Het totale beautyconcept biedt dan ook resultaatgerichte behandelingen in een ontspannen sfeer waarbij je kunt rekenen persoonlijke aandacht en deskundig advies.

De gediplomeerde specialistes staan graag voor je klaar

Wat onze klanten zeggen

Contactgegevens

Bredaseweg 94A
5038 NH Tilburg
Tel.:  013 543 90 28
E-mail:  info@artinails-beauty.nl

Contactfomulier

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zon- en feestdagen Afwijkende openingstijden -